Elit informatikus alapképzést indít a Széchenyi István Egyetem

proginfo_bsc (2).jpgA hallgatói kiválóság fejlesztését előtérbe helyező, hat féléves, magyar nyelvű, nappali alapképzésben megvalósuló programtervező informatikus szakot indít idén szeptembertől a győri Széchenyi István Egyetem. A képzés a szoftverfejlesztés és a modellezés tárgykörében projektorientált oktatást, céges munkatapasztalat szerzését, valamint nemzetközi projektekben való részvételt is kínál. A hallgatók a mesterséges intelligenciától egészen a digitális molekuláris orvosbiológiáig szerezhetnek korszerű ismereteket, valamint nemzetközileg is értékes diplomát.

Győr, 2023. január 24. – Papp Zsolt, SZEhírek

Tovább olvasom
A Széchenyi István Egyetem várja a díszdiplomára jogosultak jelentkezését

aranydiploma_meghivo (1).pngA Széchenyi István Egyetem díszdiploma-átadó ünnepséget szervez jogelődjén, a Közlekedési Távközlési és Műszaki Főiskolán (KTMF) végzettek számára. Azok a mérnökök, akik 1973-ban vagy előtte a KTMF-en szerezték oklevelüket, jogosultak aranydiplomájuk igénylésére. A jelentkezési időszak 2023. március 31-ig tart.

Győr, 2023. január 16. – Czeiner-Szücs Anita, SZE Alumni

Tovább olvasom
Az Alumni Talk podcast vendége a széchenyis legenda, Kuti József tanár úr

alumni_talk_s02_e03 (1).jpgKarácsonyhoz közeledve az Alumni Talk podcast idei utolsó epizódjában közkívánatra egy olyan beszélgetést rögzítettünk, amely bizonyára melegséggel tölti el a széchenyis szíveket. Kuti József tanár úr maga a legenda a Széchenyi István Egyetem történetében, aki már a kezdetektől részese volt az intézmény dinamikus fejlődésének. Történetei a budapesti Szerb utcában kezdődnek, majd a jogelőd Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola (KTMF) megalakulásán és az egyetemmé váláson át, a jelenkori campus falai között most is íródnak. Az egyetem ikonikus alakja adventi üzenettel köszönti az egyetemi polgárokat. Érdemes meghallgatni!

Győr, 2022. december 16. – SZE Alumni

Tovább olvasom

Egyetemi eseménynaptár

Téli-tavaszi nyitvatartási rend 2022. december 22. - 2023. február 5.
Szenátusi Ülés 2023. január 30. 14:00 - 16:00
Méltányossági vizsgák 2023. február 1. - 2023. február 4.
AHJK, GIVK közös diplomaátadó 2023. február 25. 14:00 - 16:00